Casa > Història de l'empresa

EVEWHER és un fabricant professional de bateries d'emmagatzematge i bateria d'automoció durant més de 10 anys, la nostra empresa se centra principalment en R + D, fabricació, producció i comercialització de sistemes de bateries d'emmagatzematge i sistemes de bateries d'automoció.

EVEWHER, establerta l'any 2008, al principi, principalment executamos productes elèctrics, a partir de l'any 2014, ens centrem en els productes de la bateria, d'ara endavant, ens especialitzem en aquest camp.

L'any 2017, vam començar a construir la nostra pròpia fàbrica, Hunan Evewher New Energy Technology Co., Ltd. es va establir el juny de 2017 i es troba a Loudi High-tech Development Zone, província de Hunan. La nostra fàbrica té drets de propietat intel·lectual completament independents en la tecnologia bàsica del disseny del sistema de materials, desenvolupament de productes i fabricació. Hem sol·licitat l'aprovació de 31 patents i actualment sol·liciten 106 patents. La nostra fàbrica crearà un centre d'R + D d'enginyeria a gran escala amb més de 600 empleats, que abasta àrees de materials de cèl·lula de bateria, cèl·lules de bateria control de processos i equipament d'R + D, desenvolupament de sistemes de bateries i reciclatge de bateries de residus.

A l'octubre de 2018, la nostra fàbrica es posarà en producció. La capacitat de producció mensual arribarà a 1000000 unitats.

A més, tenim previst construir una empresa nova al Canadà l'any 2019, l'àmbit empresarial de Huafeng New Energy Technology Co. Ltd és principalment centrar-se en muntar i comercialitzar graffè a gran escala de paquets de bateries d'emmagatzematge de ions de liti a Canadà. A més de vendre grafit de gran ample de la bateria d'ions de ions de liti i ions de liti de grafeno d'alta gamma. Bateria digital complementada per negocis.